مواد غذایی باید به گونهای انتخاب شوند که در عین سالم بودن بیشترین تاثیر را بخاطر سلامت روزهدار داشته باشند. یکی از مواد غذایی سفارش شده درون این ماه چه تو طب جدید، چه درون طب سنتی و چه داخل احادیث، خرماست.
خرما میوهای است که به طور سنتی در منطقهی خاورمیانه و مخصوصاً درون ماه رمضان بیشتر کاربرد میشود و پس از چند زمانه روزهداری از بهترین گزینهها بخاطر افطار کردن است.
اگر شما بخواهید وزنتان را کم کنید روزهداری بوسیله شما این معاون را خواهد کرد و برایتان م طرز کار خواهد بود اما توجه داشته باشید که آنچه شما تو خارج از ساعتهای روزهداری میخورید، بسته به آنچه میخورید، میتواند کنار صلح و صفا شما تأثیر مثبت خواه سلبی بگذارد. یکی از محبوبترین خوراکیهایی که این روزها در کشش ساعتهای جاهل روزهداری خورده میشود، خرما است. خرما زیاد تندرست است و استراحت دادن آن در برنامهی غذایی تو طول ماه مبارک رمضان فواید بسیار زیادی برای سلامتی شما دارد که تو ادامه به فدایی از آنها اشاره میکنیم: غنی ازآنتیاکسیدانها
از بهترین مزایای سلامتی خرماها میتوان به بود آنتیاکسیدانهای مختلف داخل آنها اشاره کرد:
* فلاوونوئیدها: که باعث کاهش التهاب میشوند و فواید بالقوهای برای بیماریهایی چون سرطان،آایمر و دیابت دارند.
* کاروتنوئیدها: که مصونیت قلب را گشایش میبخشند و برای کاهش مشکلات مرتبط با چشم شناخته شدهاند.
* اسید فنولیک: که دارای خواص ضدالتهابی است و میتواند در کاهش کار بزرگ ابتلا بوسیله عطارد و بیماریهای قلبی دستیار نرم. ارتقای مصونیت مغز
طبق مطالعات ایفا شده، خرما بوسیله کاهش نشانگرهای التهابی شبیه اینترلوکین ۶ دستیار میکند. اینترلوکین ۶ با سربزرگی بیماریهای مغزی شبیه آایمر همراه است. ترکیبات غنی از آنتیاکسیدانها تو بهبود عملکرد و اشتی عدد بسیار کاری هستند. آنتیاکسیدانهایی که التهاب را از بدن دور میکنند بوسیله کاهش کار بزرگ بیماریها دستیار میکنند.
خرما دارای قندهای غریزی قرین گلوکز، ساکارز و فروکتوز است که کاربرد ۲ تا ۳ عدد از آن با یک لیوان آب گرم طی افطار موجب سرحال شدنتان پس از حدود نیم شایسته کردن میشود و به استحکام انرژی در شما کمک میکند شیرینکننده طبیعی
خرماها غنی ازفیبر، آنتیاکسیدان و دیگر مواد مغذی هستند و نیز مزه غریزی انگبین دارند. شما میتوانید در دستورالعملهای چند دسر مختلف بوسیله جای شکر، خرما را جایگزین کنید تا آنها را سالمتر کنید؛ چرا که شکر میتواند باعث ساختن برخی از اثرات نامطلوب پهلو بدن شود: از خلق خوابآلودگی اندوهناک تا افزایش قند خون در افراد دیابتی. خرماها یک گونه عالی برای مدیریت این مشکلات هستند. غنی از فیبر
خرماها غنی از فیبر هستند؛ بنابراین میتوانند داخل کاهش وزن، کنترل دیابت و ساختن احساس سیری در شما، مخصوصاً در طول روزهداری، بسیار کارگر باشند. فیبر هضم غذا را درنگ میکند و باعث میشود تا مدت زمان بیشتری احساس پُری کنید. فیبر نیز سرعت آزاد شدن قند بوسیله خون را پایین میآورد که موجب آسانتر شدن کنترل قند خون داخل افراد مبتلا به دیابت میشود. بهبود اشتی عظم و دندانها
خرماها م غنی از مواد مقوی هستند و حاوی مواد معدنی مختلفی در برابر فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم میباشند. همگی اینها برای ارتقای سلامت عظم و دندانها بسیار کاری هستند. سلامت استخوان و دندانها میتوانند سلامت دهان را تأمین کنند و نیز از شرایطی قرین پوکی استخوانجلوگیری کنند. افزایش انرژی
خرما دارای قندهای طبیعی متشابه گلوکز، ساکارز و فروکتوز است که مصرف ۲ تا ۳ عدد از آن با یک لیوان آب گرم هنگام افطار موجب سرحال شدنتان پس از حدود نیم ساعت میشود و به محکمی کارمایه در شما دستیار میکند. علاوه بر این خرما حاوی قیمت شایان توجهی ویتامین ب ۶ و آهن است که استفاده آن باعث رفع خستگی پس از یک روز روزهداری میشود. خداحافظی با آلرژیها
معمولاً تابستان زمانی است که ما با گوناگون مختلف آلرژی روبرو میشویم. خرماها حاوی گوگرد آلی هستند که به کاهش واکنشهای آلرژیک و آلرژیهای فصلی کمک میکنند. مصرف روزانه ۲ تا ۳ مغز از این میوه میتواند این آلرژیهای فصلی را دور نگه دارد. شادابی و جوانی غشا
با شروع تابستان و همچنین روزهداری بسیاری از مردم از آکنه، پوست ناهموار و سایر مشکلات پوستی شکایت دارند. ویتامینهای C و D موجود درون خرما، پوست شما را نرم نگه داشته و بوسیله حفظ الاستیتهی آن کمک میکند. علاوه بر این خرماها جلوگیری کننده ازدحام ملانین درون بدن شما میشوند. جلوگیری از ریزش تاک
داخل تابستان نسوان از زکام تاک بیشتر رنج میبرند بوسیله این برهان که پوست سر سبوم بیشتری تولید میکند. خرماها برای موهای شما ممتاز هستند. مصرف روزمره دو تا سه خرما، فولیکولهای تاک را استحکام و تارهای مو را قویتر و سالمتر میکند. ویتامین B موجود در خرما برای موهای شما موثر است و کمبود این ویتامین میتواند به موهای ضعیف و ترد منجر شود. کمخونی یکی دیگر از علل زکام مو، به اختصاص داخل نسوان است. خرما حاوی آهن است؛ بنابراین، کاربرد آن یک رویه غریزی بخاطر علاج مشکلات ریزش مو است. سلامت قلب و عروق
مطالعات نشان میدهد که خرما تریگلیسیرید خون را کاهش میدهد و بوسیله کیفیت کلسترول خون کمک میکند. خرما رادیکالهای آزاد اکسیژن زیان بخش را از بدن دفع میکند که منجر بوسیله کاهش خطر حملات قلبی، سکته مغزی و بیماریهای قلبی عروقی میشود. خرما نیز سرشار از مواد مغذی مثل منیزیم و پتاسیم است که بوسیله کاهش فشارخون معاون میکند. خواص ضدالتهابی
خرما غنی از منیزیم است؛ یک مادهی مغذی که دارای خواص ضدالتهابی میباشد. مصرف خرما به کاهش التهاب داخل دیوارههای شریانی معاون میکند و میتواند ریسک ابتلا بوسیله آرتروز، مصیبت آایمر و سایر بیماریهای التهابی را کاهش دهد.
* منبع: تبیان
درباره این سایت